Individuele coaching

Spiritueel met twee voeten op de grond

Je ontwikkelt je voortdurend en soms even niet.
Als je dan een stap wilt zetten kan je daar hulp bij vragen en die kan ik je bieden. Ik werk vooral met mensen die ook zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen proces, ook al lukt dat soms even niet. 

Coaching
Loopt het even niet zoals je wilt, wil je meer in het hier en nu zijn, of heb je last van  steeds dezelfde dingen waar je tegenaan loopt? Ben je op zoek naar  een spirituele benadering met beide voeten op de grond? Maak dan een afspraak. Naast mijn intuïtie en oordeelloze houding, waardoor dingen aan het licht kunnen komen, heb ik de beschikking over verschillende technieken. Zo werk ik vaak met combinaties van  (familie-) opstellingenwerk, Voice Dialogue, Hakomi, Gestalt, energiewerk en clearing & healing. Het is altijd maatwerk, dat wat voor jou op dat moment past, ik werk intuïtief en met respect voor jou.

Supervisie voor begeleiders, therapeuten en managers
Waar kan jij heen met je problemen? Als manager of therapeut heb je soms behoefte aan sparring of beschouwing vanuit een andere invalshoek. Een klant of medewerker kan iets bij jou triggeren, je kunt er tegen aan blijven lopen of er tijd en aandacht aan besteden; wat is jou aandeel en hoe kan je er mee verder?

Ik ben in staat om dat wat zich toont te accepteren, het er te laten zijn en het grotere verband waartoe het behoort toe te laten.  Mijn bewustzijn opent zich naar het grotere toe, zodat ook deze verbanden en relaties mee worden geheeld. Uiteraard werkt dit beter wanneer jij je ook enigszins open stelt. Wanneer je hier moeite mee hebt, neem ik je door mijn innerlijke houding een beetje mee. Het is daardoor meer vanzelfsprekend en makkelijker.