al-licht
Monique Lampe-Wortman 
Teamcoaching
Individuele begeleiding
 workshops
Tarieven
Magneetboard
Agenda
Contact 
Nieuwsbrief
Links
voorwaarden
Workshops                                                                  
De volgende workshops zijn op dit moment standaard bij of via al-licht.
Je kunt je aanmelden of meer informatie krijgen door te bellen of mailen.
Via de pagina contact kun je je aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven
om op de hoogte te blijven van ingeplande data.
Daarnaast is er altijd maatwerk mogelijk, (intern) voor school of bedrijf.

klik hier voor data en prijzen.
Ook als een workshop nog niet is ingepland kun je je
(vrijblijvend) opgeven!  

(familie) opstellingen:
Een avond, dag of dagdeel  bezig zijn met (familie)opstellingen als representant of inbrenger. Bij een opstelling worden families, organisaties of thema's in de ruimte geplaatst met behulp van de aanwezige workshopbezoekers. Hierdoor worden zaken duidelijk en kunnen zich ontvouwen. Het is een krachtige methode, die doorgaans veel inzicht brengt.  Ook voor toeschouwers en representanten! Maar er is meer, niet alleen je familie, maar ook je werk, je eigen karaktertrekken of emoties, je krachtbronnen. Er is veel mogelijk! Op dit moment alleen op aanvraag.


workshop Bewuster Zijn
opstellingen, clearing, mindfulness

6 avonden of dagdelen, met een tussentijd van 4 weken.

Zijn met wat er is, aanzien wat zich aandient, en het liefdevol accepteren, zonder oordeel. Dat is zo’n beetje de essentie van mijn werkwijze en van methoden als mindfulness en clearing (Eric Dowsett). Ik wil je deze manier van in het leven staan graag leren. In deze cursus zullen we ons dit meer en meer eigen maken, toepassen met elkaar EN in het dagelijks leven. Één van de methoden die ons hierbij kan helpen is opstellingenwerk. Verder werken we met dat wat een ieder inbrengt, waar je moeite mee hebt en wat zich aandient. Zo kunnen we de draad weer oppakken van de keer ervoor, inclusief het proces dat in tussenliggende tijd door heeft gewerkt.  Hierdoor kunnen we steeds een laag dieper gaan. De bijeenkomsten hebben als resultaat dat je meer in contact bent met je eigen kern, meer aanwezig en bewuster in het leven komt te staan en je minder mee laat sleuten.

We werken met een vaste groep van maximaal tien personen. Hierdoor kan er veel vertrouwen over en weer ontstaan; je maakt deze reis niet alleen! 

Deze workshop wordt gegeven in 6 avonden of dagdelen,  

Op dit moment alleen op aanvraag.